HOME PAGE PRIJZEN REGISTREREN

GENESIS MINING INTRODUCTIE

GENESIS MINING is ‘s werelds grootste en meest transparante gehoste hashpower provider voor Bitcoin en Altcoins. Betrouwbaar en klantgericht.

Ze hebben veel geïnvesteerd in de beste beschikbare hardware om te blijven op het hoogste niveau van de technologie. Voor u is de makkelijkste manier om de bitcoins te minen vanuit huis.

Genesis Mining biedt u een slimme en gemakkelijke manier om uw geld te investeren. Hun oplossing is geschikt voor diegenen die nieuw zijn in de wereld van crypto valuta’s, evenals voor cryptogeld experts en grote investeerders. Genesis Mining is de eerste grootschalige multi-algoritme cloud mining dienst van de wereld en biedt een alternatief voor degenen die graag deel te nemen aan Bitcoin en Altcoin mining.

Ze zijn een team van experts in de digitale valuta sector, en hun core dienst is om de meest efficiënte en betrouwbare mining rigs te verhuren.

Het maakt niet uit welk pakket u ook kiest, u huurt de nieuwste technologie, die garant staat voor winstgevendheid voor zo lang als mogelijk. Ook de rigs die u huurt verbruiken zeer goedkope elektriciteit en zijn efficiënt gekoeld, dankzij de optimale locaties van hun bedrijf. Er is geen wachttijd voor de levering en er is bijna geen downtime.

Er zijn regelmatig acties, hun klanten ontvangen automatische upgrades of promo codes om percentages aan hun hashpower toe te voegen, of percentages van hun contract prijs.

GENESIS MINING KORTINGSCODE: o7WKxS

U krijgt een korting op alle Hashpower paketten met code: 07WKxs 

GENESIS MINING FEITEN

ROI (Return on Investment)
Bitcoin, Dash, Feathercoin, Reddcoin, Blackcoin, Litecoin, Dogecoin, Auroracoin, Lottocoin, Megacoin, Novacoin, Potcoin, Viacoin, DNote, Unobtanium, BitcoinDark, Worldcoin, Zetacoin, Startcoin, Peercoin, Namecoin, CureCoin
SHA-256, X-11, Scrypt, Ether
Engels, Spaans, Russies, Chinees

Genesis Mining Ltd. Unit 1605-6, 16/F, Multifield Plaza 3-7A Prat Avenue Tsim Sha Tsui, Kowloon

Hong Kong

HOME PAGE PRIJZEN REGISTREREN

GENESIS MINING was last modified: April 1st, 2016 by Bitcoin Cloud Mining

Tags: AURORACOIN, BITCOIN, BitcoinDark, BlackCoin, Chinese, CureCoin, Dash, DNote, DOGECOIN, Feathercoin, LITECOIN, Lottocoin, Megacoin, Namecoin, Novacoin, Peercoin, Potcoin, Reddcoin, Russian, SCRYPT, SHA-256, Startcoin, Unobtanium, Viacoin, Worldcoin, X-11, Zetacoin

By nc2pd