Nexus Mining is een Canadees Cloud Mining bedrijf geregistreerd en opgericht in Ontario Canada. Het bedrijf werd geboren door het bestuderen van de Crypto-Valuta Industrie in de afgelopen drie jaar. De resultaten van hun onderzoek heeft geleid tot een ontwikkeling van een programma op twee niveaus.

Het eerste niveau is hun Cloud Solution Mining Solution. Met dit Cloud Mining progrmma kunnen zowel beginners als ervaren cloud miners de verschillende crypto-valuta minen zonder extra dure apparatuur aan te schaffen en met een aanzienlijke goede Return of Investment (ROI). Het tweede niveau is hun revolutionaire universele crypto-valuta mining.

Er is veel verlies van vertrouwen in deze industrie en veel van hun concurrenten geven hun mining locaties tegenover hun klanten niet vrij. Nexus Mining is het niet eens met deze filosofie. Hun mining locaties en informatie is vrij beschikbaar voor hun klanten, ze maken video’s van hun mining locaties en organiseren bezoeken voor hun grote investeerders.

Nexus Mining biedt gratis support voor het opzetten van uw account. Klanten met geen kennis van crypto-valuta-mining kunnen gebruik maken van extra support bij het hele aanmeld proces.

Nexus Mining heeft 4 verkoop vestigingen wereldwijd, Toronto, Canada, New York en Londen. Al hun locaties hebben live sales agents klaar zitten en zijn 24/7 beschikbaar. Naast het leveren van service en ondersteuning zullen zijn zij ook bezig met het realiseren van Bitcoin pinautomaten.

Mining Coins

Bitcoin, Feathercoin, Blackcoin, Dogecoin, Novacoin, Darkcoin, Reddcoin, Litecoin, Megacoin

Algoritme

SHA-256

Prijs vanaf

$ 42,90

Uitbetaling

Dagelijks

Taal

Engels

Nexus Mining 145 Trdaers Bld. East, unit 42 Mississauga, ON, L4Z 3L3,

Canada

Nexus Mining was last modified: November 16th, 2015 by Bitcoin Cloud Mining

By nc2pd