PRIVACYBELEID

8th mei 2018

Privacybeleid van bitcoincloudmining.org

Om informatie te ontvangen over uw persoonlijke gegevens, de doeleinden en de partijen

Eigenaar en gegevensbeheerder

Typen verzamelde gegevens

De eigenaar biedt geen lijst met verzamelde persoonlijke gegevenssoorten.

Volledige gegevens over de verzameling van persoonlijke gegevens Persoonsgegevens verzameld over de specifieke gegevensverzameling.
Persoonlijke gegevens kunnen door de gebruiker worden verstrekt of, in geval van gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld wanneer deze toepassing wordt gebruikt.
Tenzij anders vermeld, zijn alle Gegevens vereist voor deze toepassing om zijn diensten te leveren. In gevallen waar dit niet voorkomt
Gebruikers die niet zeker weten welke persoonlijke gegevens verplicht zijn.
Elk gebruik van cookies – of van de andere tools – door deze applicatie of door de eigenaren van de services van derden en in het Cookiebeleid, indien beschikbaar.

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor Persoonsgegevens van derden verkregen, gepubliceerd of gedeeld via deze Applicatie en bevestigen dat zij de toestemming van derden hebben om de Gegevens aan de Eigenaar te verstrekken.

Wijze en plaats van verwerking van de gegevens

Methoden voor verwerking

De Eigenaar neemt passende veiligheidsmaatregelen om ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of ongeoorloofde vernietiging van de Gegevens te voorkomen.
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd met behulp van computers en / of IT-hulpmiddelen, volgens organisatorische procedures en modi die strikt verband houden met het beoogde doel. In aanvulling op de Eigenaar kan het in sommige gevallen beschikbaar zijn voor bepaalde soorten verantwoordelijke personen, met de werking van deze applicatie (administratie, marketing, juridische, systeemadministratie) of externe partijen (zoals derden). partij technische dienstverleners, postvervoerders, hosting providers, IT-bedrijven, communicatiebureaus) benoemd, indien nodig, als Data Processors door de Eigenaar. De bijgewerkte lijst van deze partijen kan op elk moment bij de eigenaar worden aangevraagd.

Juridische basis van verwerking

De eigenaar mag verwerken

  • Gebruikers hebben hun toestemming gegeven voor een of meer specifieke doeleinden. Opmerkingen: Met inachtneming van het volgende: Dit is echter niet van toepassing wanneer de gegevens worden verwerkt.
  • verstrekking van gegevens voor de uitvoering van een overeenkomst met de Gebruiker en / of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan;
  • de verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan de Eigenaar is onderworpen;
  • verwerking is gerelateerd aan een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of de officiële autoriteit die bij de Eigenaar berust;
  • verwerking is noodzakelijk met het oog op de legitieme belangen van de Eigenaar of een derde partij.

In elk geval zal de Eigenaar graag de wettelijke bepaling voorzien die van toepassing is op de verwerking en het verstrekken van de Persoonlijke gegevens is een wettelijke of contractuele vereiste, of een vereiste om een ​​contract aan te gaan.

plaats

De gegevens worden verwerkt op het kantoor van de eigenaar en op andere plaatsen

Afhankelijk van de locatie van de gebruiker, kan het overdragen van de gegevens van de gebruiker naar een ander land dan dat van hem plaatsvinden. Om meer te weten te komen over de verwerking van dergelijke overdrachtsgegevens, kunnen gebruikers de verwerking van persoonlijke gegevens controleren.

Gebruikers zijn ook geïnteresseerd in de Europese Unie, of in het Verenigd Koninkrijk, of in de Verenigde Staten. door de Eigenaar om hun gegevens te beveiligen.

Als een dergelijke overdracht plaatsvindt, kunnen gebruikers meer informatie vinden door de relevante secties van dit document te raadplegen.

Retentietijd

Persoonlijke gegevens worden zo lang als nodig verwerkt en opgeslagen.

daarom:

  • Persoonlijke gegevens die worden verzameld voor de uitvoering van een contract tussen de eigenaar en de gebruiker.
  • Persoonsgegevens ten behoeve van de legitieme belangen van de Eigenaar blijven zo lang als nodig bewaard. Gebruikers kunnen specifieke informatie vinden over de legitieme belangen van de Eigenaar.

Het kan de gebruiker worden toegestaan ​​om zo lang mogelijk te behouden. Bovendien kan de Eigenaar worden verplicht om persoonlijke gegevens gedurende een bepaalde periode te bewaren. 

Zodra de bewaarperiode is verlopen, worden de persoonlijke gegevens verwijderd. Daarom kunnen het recht op toegang, het recht op rectificatie en het recht op gegevensportabiliteit niet worden afgedwongen na het verstrijken van de bewaarperiode.

De rechten van gebruikers

Gebruikers kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun Gegevens verwerkt door de Eigenaar.

Gebruikers hebben met name het recht om het volgende te doen:

  • Trek hun toestemming op elk gewenst moment in. Gebruikers hebben het recht om zich terug te trekken wanneer zij hun toestemming hebben gegeven voor de verwerking van hun persoonlijke gegevens.
  • Voorwerp van verwerking van hun gegevens. Gebruikers hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens. Verdere details vindt u in de speciale sectie hieronder.
  • Toegang tot hun gegevens. Gebruikers hebben het recht om te leren als ze moeten voldoen aan de gegevens die worden verwerkt.
  • Controleer en vraag om rectificatie. Gebruikers hebben het recht om de juistheid van hun gegevens te verifiëren.
  • Beperk de verwerking van hun gegevens. Gebruikers hebben het recht om, onder bepaalde omstandigheden, de verwerking van hun gegevens te beperken. In dit geval verwerkt de Eigenaar zijn gegevens niet voor andere doeleinden dan het opslaan ervan.
  • Laat hun persoonlijke gegevens verwijderen of anderszins verwijderen. Gebruikers hebben het recht om, onder bepaalde omstandigheden, de gegevens van de eigenaar te wissen.
  • Het wordt overgedragen aan een andere controller. Gebruikers hebben het recht om hun gegevens te ontvangen, indien technisch mogelijk, om het zonder enige belemmering naar een andere controller te sturen. Deze bepaling is van toepassing op toestemming van de gebruiker voor een contract waarvan de gebruiker deel uitmaakt of bij precontractuele verplichtingen.
  • Geef een klacht. Gebruikers hebben het recht om een ​​claim in te dienen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

Details over het recht om bezwaar te maken tegen verwerking

Indien Persoonsgegevens worden verwerkt voor een publiek belang, in de uitoefening van een openbaar gezag die aan de eigenaar of voor de behartiging van het gerechtvaardigde belang van de voor de eigenaar nagestreefd, kunnen gebruikers bezwaar maken tegen een dergelijke verwerking door het verstrekken van een grond die verband houden met hun specifieke situatie rechtvaardigen het bezwaar.

Gebruikers moeten weten dat ze echter voor directe marketingdoeleinden moeten worden verwerkt. Ze kunnen geen enkele rechtvaardiging geven. Om te leren, als de eigenaar bezig is met verwerken

Hoe deze rechten uit te oefenen

Eventuele verzoeken om te oefenen Deze verzoeken kunnen kosteloos worden uitgeoefend en zullen zo snel mogelijk door de Eigenaar worden ontvangen en altijd binnen één maand.

Aanvullende informatie over gegevensverzameling en -verwerking

Juridische actie

De persoonlijke gegevens van de gebruiker kunnen door de eigenaar voor juridische doeleinden worden gebruikt voor juridische doeleinden
Persoonlijke gegevens op verzoek van overheidsinstanties.

Aanvullende informatie over persoonlijke gegevens van gebruikers

In aanvulling op de informatie in dit privacybeleid, kan deze toepassing de gebruiker aanvullende informatie verschaffen

Systeemlogboeken en onderhoud

Voor gebruik en onderhoud, kan deze applicatie en services van derden bestanden die plaat interactie met deze toepassing (System logs) gebruik maken van andere persoonsgegevens (zoals het IP-adres) voor dit doel te verzamelen.

Informatie die niet is opgenomen in dit beleid

Meer informatie over het verzamelen of verwerken van de persoonlijke gegevens. Zie de contactgegevens aan het begin van dit document.

Hoe “Do not Track” -aanvragen worden afgehandeld

Volg geen aanvragen. 


Om te bepalen of een van de externe services en de “Do Not Track” -aanvragen gebruikt, leest u hun privacybeleid.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Aanvraag en / of – voor zover dit verzoek en / of – voor zover dit verzoek. beschikbaar voor de eigenaar. Laatste update onderaan weergegeven. Als een gebruiker het beleid moet wijzigen, moet de gebruiker stoppen met de toepassing. Tenzij anders vermeld, is het dan geldende privacybeleid op iedereen van toepassing.

Definities en wettelijke referenties

Persoonlijke gegevens (of datum)

Alle informatie die direct, indirect of in verband met andere informatie

Gebruiksgegevens

Informatie die automatisch wordt verzameld via deze Applicatie of die bestaat uit: de IP-adressen of domeinnamen van computers die worden gebruikt door de gebruikers die deze Toepassing gebruiken, de URI-adressen (Uniform Resource Identifier), de de aanvraag voor de server, de grootte van het bestand dat als reactie is ontvangen, de numerieke code die de status van het antwoord van de server aangeeft (succesvolle uitkomst, fout, enz.), het land van herkomst, de verschillende tijdsdetails voor het bezoek en de verschillende tijdsdetails voor het bezoek. pagina's bezocht,en andere parameters over het besturingssysteem van het apparaat en / of de IT-omgeving van de gebruiker.

gebruiker

De persoon die deze toepassing gebruikt, tenzij anders aangegeven, valt samen met de betrokkene.

Gegevensonderwerp

De natuurlijke persoon naar wie de persoonsgegevens verwijzen.

Gegevensverwerker (of gegevensbeheerder)

De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, instantie of andere instantie die persoonsgegevens verwerkt op de Controller, zoals beschreven in dit privacybeleid.

Data Controller (of eigenaar)

De natuurlijke of rechtspersoon, publiek of agentschap, of alleen met anderen, bepaalt het doel en het gebruik van persoonlijke gegevens. De Data Controller is, tenzij anders aangegeven, de eigenaar van deze applicatie.

Deze applicatie

De manier waarop de gebruiker wordt verzameld en verwerkt.

service

Zoals voorzien in deze toepassing zoals beschreven in de gerelateerde voorwaarden (indien beschikbaar) en op deze site / applicatie.

Europese Unie (of EU)

Tenzij anders vermeld, omvat dit de huidige lidstaten voor de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte.


Juridische informatie

Deze privacyverklaring is opgesteld op basis van meerdere wetgeving, waaronder artikel 13/14 van Verordening (EU) 2016/679 (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Dit privacybeleid heeft betrekking op deze toepassing, tenzij anders vermeld in dit document.

Lees meer

Geen Commentaar

Reacties zijn gesloten.