Als u wilt investeren in Bitcoin Mining zonder het gedoe van het beheren van uw eigen hardware, is er een alternatief. U kunt de Bitcoin Cloud Mining gebruiken om uw Bitcoins te verdienen.

Bitcoin Cloud Mining betekent het gebruik maken van shared processing power vanaf externe datacenters. Men heeft slechts een computer nodig voor de communicatie en een Bitcoin portemonnee. Echter, er zijn bepaalde risico’s verbonden aan Bitcoin Cloud Mining dat u als belegger moeten weten en begrijpen voorafgaand aan de aankoop van deze oplossing.

Voordelen

Hier is zijn de redenen waarom u zou willen overwegen over te gaan op Bitcoin Cloud Mining:

 1. Een rustig en koel huis – geen constante zoemende ventilatoren
 2. Geen extra kosten voor elektriciteit
 3. Geen apparatuur verkopen, wanneer het minen niet meer winstgevend is
 4. Geen ventilatie problemen met hete apparatuur
 5. Geen kans om in de steek gelaten te worden door leveranciers van uw apparatuur.

Nadelen

Hier is zijn de redenen waarom u niet zou willen overwegen over te gaan op Cloud Mining:

 1. Risico van fraude
 2. Ja weet niet wat er met je geld gebeurt
 3. Geen plezier (hoewel sommige Bitoin Cloud Miners een spel element hebben bijgevoegd)
 4. Lagere winsten – de Cloud Miners moeten hun kosten dekkend houden
 5. Contractuele waarschuwingen die Cloud Miners kunnen laten stoppen, afhankelijk van de prijs van de Bitcoin
 6. Gebrek aan controle en flexibiliteit.

Soorten van cloud mining

In het algemeen zijn er drie soorten remote mining beschikbaar op dit moment:

 1. Hosted mining
  Leasen van een miningmachine die wordt gehost door de provider.
 2. Virtual hosted mining
  Maak een (algemene) virtual private server en installeer je eigen mining software.
 3. Leased hashing power
  Lease een hoeveelheid hashing power, zonder een specifieke fysieke of virtuele computer. (Dit is veruit de meest populaire methode van cloud mining)

Hoe de winstgevendheid te bepalen

Er zijn verschillende manieren om de winstgevendheid van mining berekenen. Echter, die berekenmethodes die worden aangeboden zijn ontworpen om te werken met uw hardware eiet nmet Cloud Mining.

Toch kunt u nog steeds gebruik maken van deze rekenmachines door te denken over de kosten. Winstgevendheid rekenmachines (bijvoorbeeld The Genesis Block) vragen vaak om uw elektriciteit kosten, en soms ook de initiële investering in uw hardware. Effectief, wordt u gevraagd over uw lopende kosten en uw eenmalige investeringen. Omdat de Bitcoin Cloud Miner en niet u elektriciteitsrekening betaald, kunt u de maandelijkse factuur van de Cloud Miner invoeren bij de elektriciteit kosten.

Risico versus beloning met Bitcoin Cloud Mining

Bij het inschakelen in elk type van Bitcoin Mining zijn er risico’s, maar de winstgevendheid is mogelijk is er als u de juiste keuzes maakt. In dit artikel hebben we u enkele tips gegeven over hoe te beslissen welke weg te gaan.

In de test berekeningen, zult u waarschijnlijk zien dat sommige Bitcoin Cloud Mining diensten rendabel zijn voor een paar maanden maar, zoals de moeilijkheidsgraad van de Bitcoin toeneemt, zou je waarschijnlijk beginnen met een verlies van de eerste vier tot zes maanden. Een mogelijke oplossing voor deze situatie is om te herinvesteren in nieuwe Hash, maar dit is zeer speculatief.d mi

Zoals hierboven vermeld, het risico van fraude en wanbeheer is al te vaak in de Bitcoin Cloud Mining. Beleggers dienen alleen investeren in Cloud Mining als ze comfortabel zijn met deze risico’s – zoals het spreekwoord zegt, nooit meer investeren dan je bereid bent te verliezen.

Onderzoek social media kanalen, spreek met de voormalige klanten en stel gerichte vragen aan de Bitcoin Cloud Miners voorafgaand aan het investeren. Zet ook niet gelijk te veel geld in of kijk naar de ratings op deze site.

WAT IS BITCOIN CLOUD MINING was last modified: January 21st, 2016 by Bitcoin Cloud Mining

By nc2pd